måndag 7 maj 2012

Shamanya igen.....

Ännu en helg i sikte i vårt älskade Shamanya. På med blåstället och äntligen kan vi avsluta dagarnas slit i en soffa som som vi så tacksamt har fått. För tacksam är man för allt stort som smått i denna miljö.

När väl vardagsrummet blivit klart väntar vår lilla gäststuga så alla nära och kära kan få lov att komma och njuta av denna fantastiska miljö. Känna sig avkopplade och bortkopplade. För det är just så man känner sig! Bortkopplad! Stress och jäkt är förbjudet på Shamanya. Här råder frid, både i själen och i sinnet.

Promenera i skogen i tysthet, promenera på grusvägen ner till Strand till den lilla badviken. Ta en tur ut med båten ut till någon liten ö. Eller helt enkelt bara vara. Här ska livet vara enkelt och i all enkelhet. Pengar, materialististiska ting och hög status är inget vi strävar efter här och har inte någon betydelse för oss. Här ska alla som betyder något för oss få plats och känna samma känsla som vi. Få energi och total avkoppling och känna sig välkomna. Det är ok att krypa undan och vara för sig själv och finna sin lilla plats för att njuta.

Platser finns många och fler skapar vi efterhand. Beskåda utsikten från klippan eller ta platsen med utsikt över skogen, eller varför inte på veranda, eller på bänken vid hönshuset, eller mitt i skogen eller........
                                                              www.shamanya.se

Välkomna till Shamanya - Sinnenas Kraftplats!

Med värme,
Pia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar